Chalet

Chalet

zaterdag 30 september 2017

Tussendoor naar ScheveningenOmdat ik voor mijn werk voor een bijeenkomst naar Den Haag moet bedenken we dat het we leuk is om dan nog een dagje er aan vast te knopen in Scheveningen.
We boeken dus een hotel vlak aan zee.
De dag van de bijeenkomst valt de regen met bakken uit de hemel. Voor mij niet zo erg want ik ben de hele middag in vergadering. 's Avonds eten we dus in het hotel, een wandeling is met dit weer echt niet te doen.
Afbeeldingsresultaat voor escher

Vrijdag is het gelukkig stralend mooi weer. We vertrekken dus op tijd naar Den Haag met de tram. Nou ja op tijd, de trams hebben allemaal vertraging in verband met een storing ergens met een brug dus we staan vrolijk een half uur te wachten in plaats van de beloofde 7 minuten.

De tentoonstelling Escher in het paleis is echter deze moeite zeker waard.
We gaan voor een late lunch terug naar Scheveningen, waar we in een strandtent, uit de wind en in de zon lekker buiten zitten, ondanks dat het zo ongeveer de koudste dag in september dit jaar is.We winkelen nog wat in het overdekte winkelcentrum en maken een lange wandeling langs het strand en over de pier. Daar zitten we nog lekker in de zon, kijken naar iemand die gaat bungy jumpen totdat het tijd is om te gaan eten.
Ook daarvoor zoeken we een restaurantje langs de boulevard. Het begint te betrekken als we aan het voorgerecht zitten en al snel valt de regen weer met bakken uit de hemel. Gelukkig kunnen we na het eten door het overdekte winkelcentrum terug naar het hotel!,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten