Chalet

Chalet

dinsdag 23 augustus 2016

Lekker dom bezig


Wij hadden niet onze dag toen we de spullen bij de Bricot Depot insloegen voor onze klus activiteiten.
De nieuwe verlengsnoer was geen lang leven beschoren: bij het knippen van de heg een dag later knipte JW de snoer ook maar meteen door. (en dat terwijl we nog naar Gardeners World hadden gekenen waar Monty Don daarvoor juist waarschuwde: het overkomt ons allemaal!)
Vervolgens bleek ondanks onze uitgebreide speurtocht voor het rek met verf dat we voor de terrasmeubels geen witte, maar twee verschillende (!) kleuren beige verf hadden meegenomen.
En tenslotte blijkt bij het in elkaar zetten van het opnieuw gelakte tuinbankje dat we voor het vastzetten van de 20 latjes slechts 25 schroeven en moeren hebben meegenomen en geen 40. We kunnen dus nog maar 12 latten vastzetten! Niettemin zit het als vanouds prima.
De opnieuw gelakte stoeltjes kunnen er weer een paar seizoenen tegen en het houten blad is op het oude onderstel van de gietijzeren tafel gemonteerd.
We blijven toch echte amateurs, want als je goed oplet zie je dat het tafelblad ook bol staat. Dat trekt wel weer recht beweert mijn broer, we zullen zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten