Chalet

Chalet

woensdag 24 oktober 2012

Auto vol laden

Dinsdag moet Ruud 's ochtends naar de tandarts. Ik ga ondertussen even wat boodschappen doen en als hij klaar is gaan we serieus inslaan. We hebben nog van alles nodig voor het huis dus we gaan naar de Brico Depot aan de andere kant van de stad. Omdat de tandarts voor de verandering eens op tijd was en ik ook al snel klaar was staan we uiteindelijk een half uur te vroeg bij de Brico Depot, hier is namelijk alles, behalve de supermarkt, van 12 tot 2 gesloten!
Maar niet getreurd, de zon schijnt, het is lekker weer en wij nemen ons lijstje nog even door.
En ons wachten wordt beloond want we kopen de allerlaatste afzuigkap uit de aanbieding, en omdat het een showmodel is krijgen we hem 20 euro goedkoper.
Dan is het nog een heel gedoe om alles in de auto te krijgen en is het maar goed dat de afzuigkap niet in een doos zit, anders paste het er niet in.
Want we nemen nog veel meer mee: deurklinken - want die waren heel lelijk en ik heb er een afgebroken ???!!!- een nieuwe lamp voor de keuken, latjes om de deuren af te timmeren, -ook altijd lastig om mee te krijgen- een verfrolbakje voor een volgende schilderklus, verschillende soorten tape, spijkertjes en twee houten stellingkasten.
Na twee keer in en uit laden en toch maar de achterbank neerklappen zit het er dan toch in en gaan we ook nog naar het tuincentrum, voor potgrond, potten en een bak viooltjes.
Ruud zet meteen de nieuwe klinken op de deuren en hangt de lamp in de keuken op. Ook zet hij nieuwe lampjes in de spotjes. Kijk, dat geeft tenminste licht en het ziet er meteen allemaal veel beter uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten