Chalet

Chalet

maandag 22 oktober 2012

Helse machines

Zondag is het al weer wat beter weer, het waait nog steeds behoorlijk, maar de zon schijnt geregeld en het is droog.
Binnen is de puinhoop compleet met afgetrokken behang en geschuurde muren, dus tijd om te gaan verven.
We missen nog een bak voor de roller en nog wat andere zaken dus Ruud gaat nog even bij de buurman langs om te informeren of die nog iets heeft.
Hij komt terug met een professionele verfspuit, daarmee gaat het 10 keer sneller en met veel minder verf.
Okee, wij zijn altijd in voor een experiment en we hebben toch alles netjes afgeplakt dus aan de slag met de spuit.
Wij zouden intussen natuurlijk beter moeten weten. Alle machines hebben ons deze week al in de steek gelaten: de boiler, de schotelantenne, de auto, de kettingzaag en ik vergeet vast nog meer.
We krijgen de spuit wel aan de praat maar er komt een heel klein straaltje verf uit en 3 kwartier later is er nog maar 1 vierkante meter geverfd. Dat kan ik met de roller sneller, roep ik. Hier klopt iets niet, zegt Ruud, dus de buurman erbij gehaald. Nee, dat is duidelijk, we hadden het hele huis in die tijd al kunnen spuiten, en na nog eens een 3 kwartier durende buurman en buurman act is het duidelijk: er ontbreekt een onderdeeltje en er zit een vuiltje in. Okee, dan is het bijna 7 uur maar hij doet het, dus Ruud spuit alsnog het grootste deel van de muur, maar dan is het helaas te donker. Bovendien vallen we zo ongeveer flauw van de honger en moeten we eerst de hele boel ook nog schoonmaken!
Dat wordt dus een broodmaaltijd bij een leuke video. Morgen verder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten